Известие

Collapse
No announcement yet.

Съдомиялна машина :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Чрез мързел към прогрес... ако не ни мързеше щяхме още да сме по клоните.
    Един го мързяло да гони добитъка, направил лък... друг го мързяло да го носи, направил талига... друг го мързяло да тътри, сложил колела...
    И накрая караме автомобили
    Това не е вярно!

Нашето оцеляване и конкуриране изисква да разполагаме с време, което да използваме, за да работим и гледаме децата си.
    Колата не е изобретена, защото някой го е мързяло да ходи, а защото така се пести време.
    Еманципацията на женския пол, наложи изобретяването на уреди пестящи тяхното време, за да могат да работят наравно с мъжкия.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
      чета и се чудя колко мързелив е станал българския домакин,а аз си мислих че съдомиалната е нещо което стои само в супермаркетите и бере прах....
      По-скоро практичен,а не мързелив е станал българския домакин-съдомиалната машина пести ,време,ток и вода.
      У нас кухнята е на отделен водомер, и от както ползваме съдомиялна разхода на вода само е с 30% по-нисък и обичайно я ползваме вечер след 22 часа на нощната тарифа и така се пести от ток, а приборите ги вадиш сухи и блестящи все едно са полирани.

Тези които се чудят малка или голяма - определено голямата е за предпочитане защото събира и малко и много съдове а разхода на ток вода и време е същият като при малката или пренебрежимо по-голям !
      Last edited by dimo; d.m.y г., 10:47.
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

багер, отговаряш на въпроси преди да са зададени
        ама моят трудно се навива на тая прахосмукачка, а чувам че е усобено удобна с животни, особено като нямаш време за толкова често пускане на голямата прахосмукачка
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

То не бяха съдомиялни, то роботи прахосмукачки а ся някой да са изцепи че е купил секс кукла от мъжки пол че да не върши и оная работа.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            То не бяха съдомиялни, то роботи прахосмукачки а ся някой да са изцепи че е купил секс кукла от мъжки пол че да не върши и оная работа.
            точно обратното докато се чисти,пере и мият чинии се забавляваш със секс и др забавни неща.
            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
              точно обратното докато се чисти,пере и мият чинии се забавляваш със секс и др забавни неща.
              Да бе,да се морим,нема начин.....,по-добре как казва Митака........

---------- Post added at 01:04 ---------- Previous post was at 01:03 ----------

Има време,и до там ше я фтасаме.........
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Добре де, похвали се, нищо лошо няма !
                Взел си я за да може да имаш време да метеш с метлата и да миеш чиниите на чешмата.
                Или...ааа, разбирам, ти си истински мъж и вкъщи не пипаш нищо! Жената да бръмчи нон стоп. Яко...
                А, на ръка ли я караш да пере ? Че тия перални, нещо омекотяват ...китките, по твоите разсъждения .
                Айде със здраве и се усещай понякога...
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Ми те си имат вибратори... ама кво пречи да ги сложат и на кукла... ама лошо няма, а дано тогава ни оставят на спокойствие да си пием питието докато бръмчи съдомиялната и се разхожда роботчето...
                  bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

бате бих ти подарил нашата в нас имаме от 12 години още беха лукс навремето ама не съм я купувал аз,нема по безсмислена вещ,аз лично не бих си купил никога,
                    1-не мога да се наведа толкова че да наредя чинйте
                    2-некъв тетрис с порценанови и дуралексови изделия
                    3-препарати аз не помня кое за кво е имал съм случай да се къпя с омекотител от недоспиване
                    4-докато наредиш тетриса с чините по местата и ги вадиш ще си измиеш чинйте,тва е за мързеливи хора ама пак си иска работа,за мен е си е ненужна снобия и като поканиш некой на гости да цъка че си имате миялна машина у вас па ако е маркова еле па Банк ен Олсен си туз

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                      бате бих ти подарил нашата в нас имаме от 12 години още беха лукс навремето ама не съм я купувал аз,нема по безсмислена вещ,аз лично не бих си купил никога,
                      1-не мога да се наведа толкова че да наредя чинйте
                      2-некъв тетрис с порценанови и дуралексови изделия
                      3-препарати аз не помня кое за кво е имал съм случай да се къпя с омекотител от недоспиване
                      4-докато наредиш тетриса с чините по местата и ги вадиш ще си измиеш чинйте,тва е за мързеливи хора ама пак си иска работа,за мен е си е ненужна снобия и като поканиш некой на гости да цъка че си имате миялна машина у вас па ако е маркова еле па Банк ен Олсен си туз
                      Що не вземеш да се изнесеш на палатка някъде или в някоя пещера.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

ми изнасям се цяло лято бре колега ЕН,у вас да не би жена ти да те зе без съдомиялна или като подписвахте да е точка от договора на брака.

Comment

ми изнасям се цяло лято бре колега ЕН
                          Стой си там и не давай акъл за машините.
                          На теб ти не трябват - може да си миеш всичко в барата.
                          sigpic

Comment

колега ЕН ние риболовците нямаме право на мнение ли какво нали знаеш че сме свободна страна от 09.09 1944?и на вас не ви трябва там имате си шадравани фонтани и си пикате в тях дори за омекотител -гн Петков.

Comment

колега ЕН ние риболовците нямаме право на мнение ли какво нали знаеш че сме свободна страна от 09.09 1944?и на вас не ви трябва там имате си шадравани фонтани и си пикате в тях дори за омекотител -гн Петков.
                              Може да си ръсиш бисери колкото си искаш - не виждам някой да те е спрял.
                              sigpic

Comment

направо съм диамантена мина с залежи спрямо твоят хумор колега ЕН,е спирали са ме много пъти в виж долу в "наказани потребители" що искаш да ме видиш в тоя раздел прав в ъгъла с вдигнати ръце и лице към стената и до мен съдомиялна с мръсни чиний.

Comment

Working...
                                X